2007-12-27

Endast avsett för vuxna som levt mer än 60 år

Endast avsett för vuxna som levt mer än 60 år

Det är lite lustigt det här med pinuppor. De har liksom alltid funnits, i vart fall i mitt liv. De allra första pinupporna i livet hittade vi pojkar på 50-talet i olika damtidningar på sidorna för damunderkläder. Men de snyggaste pinupporna var av plåt och var fastsatta med ståltråd på alla lastbilars kylargrillar. Lastbilspinupporna var alltid färgglada brudar som alla vi smågrabbar på 50-talet blev förälskade i.

I denna mörka tid av knepiga sexuella avarter med gruppvåldtäkter och pedofili i spetsen är det väl dags att omvärdera 50-talets pinuppa till den ikon hon då var, nämligen söt, prydlig och präktig. Någon hänsyn till vad fittstimmet i ROKS anser i saken behöver man inte bry sig om. Radikalfeminister och sura kärringar som anser att alla män är som kåta vandrande dildos, hör inte hemma i ett modernt samhälle.

Vill du veta något om fittstimmet Riksorganisationen för Kvinnojourer skall du klicka på (ROKS). Vill du hellre titta på Gil Elvgrens snygga pinuppor så skall du klicka på ordet (Nyckelhål) eller på bilden ovan.

Läs även andra bloggares åsikter om:
, , , , ,

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Inte har jag väl fyllt 60 men jag skriver här ändå eftersom jag ibland känner mej som 90. Idag känner jag mej som 17 eftersom jag ska gå på fest:O)
Så idag skulle jag nog passat som 50-talspinuppa på en häftig lastbilsgrill. Imorgon platsar jag nog inte...hehe:O)

Alberto sa...

Se bara till att undvika radikalfeministerna och alla sura kärringar så kommer det säkert att gå bra även i morgon.

Anonym sa...

Fittstim, radikalfeminister och sura kärringar....tror inte att du vet vad du pratar om faktiskt! Kanske ska ta och kolla fakta innan du uttrycker dig så. ROKS finns för att dom behövs i detta samhälle vi lever i och kommer tyvärr behövas länge till. Ett tufft jobb med mycket skit. Sura kärringar sa du,nja men i så fall inte så konstigt med så mycket skit det finns och om inte ROKS och alla dessa kvinnojourer skulle finnas vad skulle hända med alla våldtagna/förnedrade/misshandlade och överkörda kvinnor och deras barn????????? Ska du ta hand om dom då?????????? Kanske behövs ROKS åndå va?

Anonym sa...

Pinuppor kommer alltid att finnas som tur är när det fortfarande finns riktiga kvinnor som inte bara gnäller över sitt eget misslyckande hela tiden.
Ha en underbar dag.

http://www.youtube.com/watch?v=IJ0l0L7sRSw