2007-02-03

Blocket är den bästa säljportalenJag har sedan barndomen alltid varit hemskt fascinerad av gamla tavlor. Men de skall vara figurativa och säga betraktaren något om hur livet kan gestalta sig. Sedan Blocket kom till kan man köpa de gamla mästarna till rimligt pris. Egentligen är jag ute efter italienaren Leonardo da Vincis tavla Mona Lisa, men den här duger också. Jag kommer nog att slå till. Skall bara kolla med hustrun om vi kan komma överens om vart den skall hänga om jag nu slår till och köper skräpet. Det vore ju kul att ha nåt av Edvard Munch som så många känner till men så få vet någonting om. Bakgrund

Andra bloggar: , , , , , ,

2 kommentarer:

Blackout sa...

Så du är också ett Modesty Blaise fan!
Jag har den kompletta serien från "Jag Modesty Blaise" (inköpt på serietidnings-antikvariat 1992 för 900:-)till "Modesty Blaise 13".

Lasse sa...

Jag fick ett sk Nigeriabrev per mail en gång. Där lovades jag en stor procent av 150 miljoner US dollar om jag bara hjälpte dom lite ekonomiskt så de skulle få "loss" de frysna pengarna från bankkontot.
Jag svarade hövligt att så små affärer håller jag inte på med.
Däremot lovade jag att om dom nu fick loss sina 150 miljoner dollar skulle jag kunna tänka mig hjälpa dom placera pengarna i lämpliga objekt.
Tyvärr hörde jag av någon anledning inte av dom mer.
Annars hade jag ju kunnat förmedla denna tavla till dom.