2007-03-31

Så här skriver jag på min hemsidaNu skall jag försöka berätta något som inte alltid är helt ordagrant sant. Berättelsen är ju hämtad ur minnets garderob. Man kan nog kalla det för en saga eller kanske en större sak i blivandet. Många har sagt att jag borde sammanställa alla mina äventyr och skriva en bok om allt jag sett, hört och varit med om. Och visst är det lockande att få ett prydligt avslut. För att inte tala om hur många som kommer att sätta gröten i halsen när de förstår hur minnets garderob även är fyllt med sånt som aldrig borde ha sparats. Det är väl dags att berätta hur det egentligen kom sig att jag tidigt hamnade i Long John Silvers sällskap och lärde mig att hata kaptener och all annan överhet lika mycket som jag lärde mig att älska friheten och livet till sjöss! Fan tro det, men skål ta mej fan!

Skrivkramp är ett metaforiskt uttryck som man begagnar när man fastnat i sitt skrivande och inte hittar någon inspiration till något nytt att skriva om. Jag har inte fastnat i hopplösheten och inte drabbats av någon skrivkramp. Tvärtom. Efter moget övervägande känner jag nu att skrivandet inom kort kommer att nå en ny publik.

Andra om: , , , , ,

1 kommentar:

Ann-charlott sa...

Hejsan Min goa vän.. Ja den boken skulle jag ha köpt direkt, den hade ju varit intressant som tusan du.. Ja skriv kramp det har jag i mellan åt, man kan ju inte skriva om inget ting, så därför blir det lite då och då... Skönt att du inte har drabbats av detta min vän, vet ej hur jag hade klarat att hålla mig i från dig blog...s.s
Ha en fin vår och en skön veckan..
Bamse kram // Ann-charlott
p.s hoppas vovven är bättre min vän..