2007-03-30

Min hustru behöver en Bugatti VeyronMin hustru behöver nog provköra raringen!Om man efter 30 år fortfarande älskar sin hustru så kan man gott överraska henne med något kul. Först tänkte jag att hon skulle behöva en kattunge eller en egen liten hundvalp. Men så kom jag att tänka på att hon behöver vara lite fri ibland. Smådjur behöver ju tas om hand och skötas som lindebarn. Det passar sig inte just nu eftersom hon har mig att ta hand om, jag har ju redan en hund som heter Maia Engelbrekt. Och det borde räcka för henne. Ni vet det där med vårstädning och tvätt och allt sånt där runt omkring.Fördelen med att köpa en Bugatti är att de inte sjunker i värde. Det är ju sånt man måste tänka på när man köper en ny bil, för man skall ju ha den några år. Man kan ju också tänka sig att hustrun vill ha en bil som det är lättare att packa in matkassarna i. Sånt får man tänka på. Kanske vill hon hellre ha en rymligare bil. Jag får väl titta lite på en begagnad Bugatti Royale. Den är ju rätt fin den också. Sen får jag väl sondera lite i smyg och kolla runt. Jag vill ju att hustrun skall bli glad när hon får bilnyckeln. Det måste ju bli rätt bil efter hennes behov. Det är hon värd, min fru.

Andra om: , , , Bugatti Veyron

5 kommentarer:

Christina W sa...

SJÄLVKLART BEHÖVER HON EN BUGATTI!!!
Hon är värd varenda hästkraft tror jag...
Sen har du en fantastiskt vacker bild ovanför bilen

Blackout sa...

Ett synnerligen välvalt märke, det är självklart att hon ska ha en bilpärla....men vad sålde du EGENTLIGEN till Tyskland? :-)

Max Hobstig sa...

Kära Blackout!
EGENTLIGEN sålde jag min själ. Som i Mästaren och Margarita du vet. Men jag slipper flyga på kvast :-)

Ann-charlott sa...

Hejsan Max.. Oja det är hon allt värd.. Håller med dig!! Hon blir nog säkert glad skall du se. Tänk det är inte alla som tänker som du. Tur är väl att jag har också en sådan snäll och go gubbe...s.s.s Ha det gött..
Kram // Ann-charlott

anna sa...

haha! va glad hon ska bli :)